Isnin, 29 Ogos 2011

Ramadhan Ke 29 Dan Kek Lapis, Kek Full Cheese

Moga Allah S.W.T akan mengurniakan pahala atas apa yang telah kita lakukan.

KEK LAPIS

Inilah kek lapis yang aku buat...

Kek lapis ini berperisa horlicks

KEK FULL CHEESE

Kek ini boleh dikatakan sepeuhnya menggunakan cheese (keju), tepung guna 2 sudu je


Kek ini menjadi kesukaan keluarga aku dan ini antara kek yang paling cepat habis kalau dihidang

8 ulasan:

BlogS of Hariyanto berkata...

cakenya yummy i like it :) selamat sambut hari raya idul fitri

snf berkata...

wah. bestnya wane wani mcm cedapp. selamat hari raya :-)

Norgadis Labuan berkata...

@BlogS of Hariyanto.
selamat hari raya idul fitri juga, moga gembira selalu

Norgadis Labuan berkata...

@snf
Warna warni... sedap sedap...
Selamat hari raya aidilfitri

si para para berkata...

sedapnya kak..
tergoda iman tengok..
ish3...



banyak betul blog kak..
hebat tu..
:)

Norgadis Labuan berkata...

@si para para.
Tergoda iman? Nasib dah penghujung ramadhan hehehe...

*Banyak blog pun cuma blog utama je yg selalu update, yang lain tu update bila perlu je...

thomas berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.

Norgadis Labuan berkata...

@thomas.
selamat hari raya :-)