Selasa, 29 Mac 2011

Hadiah Giveaway Dari Nor

Special Giveaway From Moscow
Alhamdulillah... aku dapat hadiah saguhati dari Nor. Hadiah ini sempena Special Giveaway From Moscow yang telah dianjurkan oleh blog My Name Is Nor Terima kasih banyak-banyak atas hadiah yang diberikan.
Tengok ni, cute tak? cute kan kan kan... anak aku si Wathiqah tu suka sangat dengan hadiah ni, siap dah lekat kat pintu peti ais hehehe....

12 ulasan:

dwaty berkata...

nice....

hardy boy berkata...

bestnyer dpt hadiah..hehehe.... tahniah (^_^)

pak long berkata...

salam..
paklong pun dah dapat adih cam tu...memang cun

Norgadis Labuan berkata...

Salam dan terima kasih dwaty...

Norgadis Labuan berkata...

Terima kasih hardy boy.
Kalau terima hadiah memang best hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

Salam kembali pak long.
Tahniah kepada cikgu. Kita sama-sama dapat hadiah saguhati.

DDrfauziah berkata...

Aslmkm.
Itu la ramai suka join2 contest ni ya?
Kak G pun suker terima cenderahati cenggini. Tapi malas la join contest. Now ada dok ajak join contest MAS tu! Dok fikir2 juga! :)

tehr berkata...

wah, dari luar negara tu, nor
saya belum pernah beri hadiah kepada sahabat blogger
hehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam DDrfauziah.
Kebetulan waktu tu ada kawan tag utk join GA ni, saya pun joinlah, tak sangka pula dapat hadiah. Saya kalau ada masa baru join contest dan GA ni, kalau bz tu terpaksalah tinggalkan aktiviti ni...

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Inilah pertama kali dapat hadiah dari luar negara.

*Klu dah ada angan2 nak beri hadiah tu, jangan lupa beri kita sekali ya hehehe....

waN Mohd Salim berkata...

minta 1 .. huhuhuhuhu

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/contest-penulis-senja-terakhir.html



# rm100 untuk pemenang petama
# puisi terbaik dari saye ( penuLis seNja terakhir )

contest berakhir 25 april 2011

Norgadis Labuan berkata...

Salam waN Mohd Salim.
Hadiah 1 je, tak dpt nak kongsilah..