Selasa, 27 April 2010

Vote Gambar Anakku...

VOTE NURWATHIQAH MASTURAH

Contest SI COMEL netQueen ini anak aku Atikah yang join, dia pilih gambar ni sebab ini adalah gambar adik kesayangannya (anak bongsu aku) kepada kekawan bloggerku sekalian, minta jasa baik kalian untuk vote gambar anak aku ini KLIK DISINI. Tapi, syaratnya mestilah menjadi ahli netQueen terlebih dahulu. Dan hantarlah komen kat gambar anak aku tu..... Gambar kat atas tu :-

Siapa yang dah jadi ahli netQueen tu, vote lah ya... Kalau belum tu, masuk lah jadi ahli terlebih dahulu.

***********
2 Pemenang Si Comel
1. Nur Maisarah Mohd Isa
Rating: 4,84 (25 Votes)
Comments: 3
Nama panggilan : Sara
Tarikh lahir : 1.1.2006
Sekolah : Tadika Cerdik Pintar

2. Nurwathiqah Masturah Binti Abbas
Rating: 5,00 (25 Votes)
Comments: 7
Nama Panggilan : Wathiqah
Tarikh Lahir : 24 Jun 2006
Sekolah: Tadika Islam Al-Iman, W.P Labuan

Terima Kasih kepada yang sudi vote anak aku...

4 ulasan:

pak long berkata...

salam buat nor..
nak undi...

Norgadis Labuan berkata...

@pak long. Salam kembali cikgu. Kalau nak undi, kena jadi ahli netQueen dulu dan klik diruangan KLIK DISINI didalam entri.

Bukan Sekedar Blogger Bertuah berkata...

nice post sahabatku...good blog..salam ukhuwah,...sebagai sarana silaturahim, saya sudah pasang link blog kamu di blogroll "sahabat-sahabatku di malaysia " disidebar kanan, dibawah follower...tukaran link ya....untuk mempererat tali persahabatan sesama blogger....terima kasih

Norgadis Labuan berkata...

@Bukan Sekedar Blogger Bertuah.
Astagfirullah... banyaknya pujian (perasan pula aku huhuhu) Apa pun, salam ukhuwah dan salam sobat...terima kasih sudi berkunjung dan sudi pula pasang link blog saya di blogroll sobat. Terima kasih sekali lagi, saya amat menghargainya....