Khamis, 22 April 2010

8 dan 8 dan 8 dan 8 lagi....

8 dan 8 dan 8 dan 8 lagii....

Aku kena tag lagi.
Kali ini aku di “tag” oleh saudari BUNGA
Aku pun sebenarnya kurang faham pasal tag 8 dan 8 dan 8 lagi ni…
Tak kisahlah… janji aku tunaikan permintaan saudari Bunga yang bersusah payah mencari orang yang nak di “tag” hehehe…
Jom kita tengok arahannya...

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

Opss! Foto ni yang kena…
Nak cerita apa ya…?

Ini foto aku bersama anak perempuan aku yang ketiga (anak aku semua perempuan hehehe), Nuratikah Nazurah namanya, sekarang ni dia dalam tingkatan 1. Foto ni diambil semasa aku dan keluarga berkelah di Pantai Pancur Hitam, lepas tu aku edit buat frame… Ok tak?

Lepas tu kena tag 8 blogging friend lagi…. Mudah je tu…

  1. blogging friend 1
  2. blogging friend 2
  3. blogging friend 3
  4. blogging friend 4
  5. blogging friend 5
  6. blogging friend 6
  7. blogging friend 7
  8. blogging friend 8
Jangan marah ya hehehe....

4 ulasan:

pak long berkata...

salam..
hamboiiiiiiiiiiiii..jeliternyer gambor 2 sejoli tu...

BUNGA berkata...

salam kak nor.. (mesra tak? hehe..)
tahniah keraa berjaya membuat tag itu..
anak dgn emaknya sama sweeeett gitu.. :)

Norgadis Labuan berkata...

@pak long. Salam cikgu, yang jelita tu anak saya, ibunya ni taklah jelita lagi huhu...

Norgadis Labuan berkata...

@BUNGA. Salam kembali dik Bunga, anak saya tu kira masih sweeeett... ibunya tak leh sweeeett... takut kena kencing manis pula hehehe...