Isnin, 19 April 2010

Keputusan "Norgadis Birthday Contest 1"

Salam semua sahabat. Nampaknya keputusan "Norgadis Birthday Contest 1" telah pun ada... kita tengok hadiahnya dulu, taklah mahal, tapi ikhlas dari aku...
Ini adalah hadiah-hadiahnya

Ini untuk hadiah utama (No. 1)


Ini untuk 2 hadiah saguhati

Cabutan untuk 45 peserta "Norgadis Birthday Contest 1" (anak aku yg tolong cabutkan)


Setelah membuat tiga cabutan petang tadi... inilah keputusannya.

Cabutan pertama

Cabutan kedua

Cabutan ketiga



Dengan itu pemenang hadiah utama ialah...


Pemenang saguhati pertama ialah...


Pemenang saguhati kedua ialah...


Kepada penerima hadiah, sila sms Nama Blog, Nama sebenar, Alamat Dan No.Tel Bimbit>>> ke 013-8511234 atau hantar ke ruangan komen ini, untuk urusan penghantaran hadiah.

Kepada kekawan yang tidak berjaya kali ini, aku ucapkan setinggi-tinggi terima kasih atas kerjasama dan sokongan dari kalian semua, insya-Allah contest 2 akan muncul dimasa akan datang.

26 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

salam...

xder tuah kali ni..hehe..lain kali wat lg gempak k..hehe

Norgadis Labuan berkata...

@M a W a D D a H. Insya-Allah lain kali saya akan buat contest lagi...

si para para berkata...

alhamdulillah...

terima kasih norgadis labuan...
semoga puan di murahkan rezeki selalu...


Nama Blog: syair si para para

Nama sebenar: ahmad fauze bin endut

Alamat: no 280, jalan telok ketapang, taman perumahan telaga daing 2, seberang takir, 21300 kuala terengganu.

No.Tel: 0139348023

Norgadis Labuan berkata...

@si para para. Tahniah, hadiahnya akan dikirim nanti.

Lepat Pisang berkata...

Salam kak norgadis

Takder luck da..xper..lagipun ni first time lepat join contest..apapun..nanti kak buat lagi contest yer...

Seri Bahasa berkata...

isshhhh takde nasib kali ini. tahniah kepada mereka yang menang.

Nurul Huda Aras Hasan berkata...

alamak...dah jampi ari2 pun tak menang gak ke..?? hihihi...gurau jek..by d way, hepi besday dear, lain tahun kita celebrate sesama kay...mmuaahh...

BUNGA berkata...

Alhamdulillah..
Terima kasih yer puan.. nnti saya smskan info tu.. :)

Norgadis Labuan berkata...

@Lepat Pisang. Tunggu contest 2 pula, manalah tau ada luck,lagi pun ini baru contest pertama saya...

Norgadis Labuan berkata...

@Seri Bahasa. Mungkin ada nasib dicontest akan datang pula...

Norgadis Labuan berkata...

@Nurul Huda Aras Hasan. Mungkin jampinya ada yang lupa dibaca kot hehehe... Apa pun thanks ya.

Norgadis Labuan berkata...

@BUNGA. Tahniah, nanti klu ada contest, join lagi ya.

tunoor73 berkata...

salam...saya tiada tuah lagi kali ini...x apa..rezeki masing2 kan...kita suka2 jer masuk nak eratkan hubungan antara blogger kan...wat lagi contest yaaa..

ctnurkhijah berkata...

tahniah kpd pemenang...
len kali ct join lg kalau nor ada wat kontest...
BTW kunjungan kesini akan diteruskan..insyaallah

shidah berkata...

trima ksh...memang byk msk contest tapi x kisah sbb dr contest lah bleh tau rakan2 blogger semua...

::Mamalyna:: berkata...

tahniah kepada pemenang...

qismina berkata...

tahniah kpada pemenang... ehhehee

Norgadis Labuan berkata...

@tunoor73. Cuba lagi dicontest akan datang, mungkin ada tuah kat sana pula...

Norgadis Labuan berkata...

@ctnurkhijah. Insya-Allah, ada rezeki lebih, saya akan buat contest 2 pula...

Norgadis Labuan berkata...

@shidah. Betul kata shidah, terharu pula rasanya pabila ramai yg join contest pertama ini....

Norgadis Labuan berkata...

@::Mamalyna:: Nanti kalau saya buat contest 2, join lagi ya.

Norgadis Labuan berkata...

@qismina. Jangan kecewa, insya-Allah dimasa akan dtg, saya akan buat contest lagi.

kakngah berkata...

wah.. k.inahasan mmg banyk tuah la..
nama dia lg naik.. hihihi!!!

tahniah utk semua pemenang..

Norgadis Labuan berkata...

@kakngah. Nampaknya memang rezeki dialah tu, jom belajar kat inahasan, mcm mna nak bertuah selalu hehehe...

pak long berkata...

salam...
tahniah buat pemenang...tunggu kontest nor yang seterusnya...

Norgadis Labuan berkata...

@pak long. Inilah yang best dengan pak long sifu kita ni, siap promosi kontes akan datang. Apa pun insya-Allah, saya akan buat contest ke 2 nanti...