Khamis, 15 April 2010

Hadiah Dari Online Edition Marketing



Hadiah ini sampai ketangan saya dan anak saya Zafirah petang semalam. Saya dan Zafirah memenangi SMS terpantas yang dianjurkan oleh Online Edition Marketing minggu lepas. Terima kasih Online Edition Marketing sesiapa nak beli baju atau benda2 lain, bolehlah terjah ke blog tersebut. Banyak barangan lain yang menarik kat situ KLIK DISINI

Nak cerita sikit, hadiah ni sampai di Labuan, jumaat lepas, tapi atas sebab bz sangat, baru semalam sempat ambil di pejabat pos laju. (itu pun suami yang tolong ambilkan). Kalau pos laju tu rajin hantar sampai rumah, tentu lajulah sampainya... hehehe...

2 ulasan:

miemiey berkata...

gemar shopping on 9 yee..miemiey tak pernah lagi sbb takut baju yg di pesan tak padan..maklum laa badan xl ni..ssh kit...hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

@miemiey. Sebenarnya tak pernah shopping on9 pun sebelum ni, tapi bila ada contest sms terpantas, saya pun mencuba... tak sangka pula berjaya...