Jumaat, 3 Disember 2010

Kalau lah boleh letak gambar sendiri kan?

Kalau la boleh letak gambar sendiri kan? Ini kata-kata tehr dari komen entri Mug The Power Of Avon. Betullah kalaulah boleh letak gambar sediri kan best. Aku taklah pandai nak letak gambar di mug/cawan/piring, cuma teringin juga nak tengok mug yang ada gambar aku, macam kat bawah ni hehehe... walaupun tak secantik mana... janji aku seronok sendiri hahaha... (perasan) Layan je lah...

8 ulasan:

BUNGA berkata...

cantikla kak.. lepas tu buat bnyk2.. buat perhiasan untuk keliling rumah.. hehehe.. pasti terpegun tetamu yg dtg melihatnya..

Haw berkata...

klu sy malu nak letak gambar sendiri

Norgadis Labuan berkata...

Salam BUNGA.
Kalau buat dalam gambar bolehlah di edit, tapi kalau buat di cawan, tak tau pula mcm mna nak buat.

Norgadis Labuan berkata...

Salam Haw.
Itulah pasal saya tak pernah nampak wajah Haw, rupanya malu... dari atas blog hingga bawah blog pun tak nampak wajah Haw, klu wajah helang adalah...

S..U..D..@..I..S berkata...

cantik2 sekali ada wajah sendiri nak juga lah...

Norgadis Labuan berkata...

Salam S..U..D..@..I..S.
Senangkan? Siapa punya gambar dlm cawan maknanya cawan dialah tu...

Klu ada cawan yg tak bercuci, senang juga cari siapa orangnya hehehe...

tehr berkata...

belum pernah jumpa kedai yang ada perkhidmatan ni di kelantan
tapi
saya pernah nampak ada sebuah kedai di batu kawa sarawak buat benda ni

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Kalau kat Labuan pun saya belum pernah jumpa, mungkin ada tapi belum terjumpa je...