Isnin, 20 Disember 2010

Siapa Nak Top Up RM 5

Isnin, 2010 Disember 20

Salam para blogger yang disayangi,
Esok aku ke Sipitang, Sabah. Setelah selesai urusan di sana, aku sekeluarga ke Kota Kinabalu pula nak bawa anak-anak jalan-jalan. Kasihan anak-anak aku tu, jarang keluar dari Labuan. Sementara aku bercuti BW ni, aku nak buat aktiviti untuk semua follower aku...


Siapa nak top up RM 5?, Aku nak buat undian untuk hadiah top up RM 5 (seorg sja)
sila tinggalkan link blog kalian di ruangan komen, kalau belum follow, follow dululah. Nanti aku buat undiannya...


Follower ke 1000 juga akan menerima top up RM 5 jika follow blog aku sebelum sebelum 1 January 2011. Ingat! sebelum 1 January 2011.

Aktiviti ini berjalan dari 20 hingga 31 December 2010

27 ulasan:

NUREZZAT berkata...

nak nak !!!!! huhuhu...

NUREZZAT berkata...

lupa nak letak link blog akibat teruja sangat, ngengeh..

http://missezzat.blogspot.com

SUARA RAKYAT KUNAK berkata...

Sikit nya Rm5, Rm50 lah

dilaloveawi berkata...

dila nak:)

lawat la blog ni ye:)
http://dilaloveawi.blogspot.com/

Rm5 pun ckup tok kami student2 ni..

NUREZZAT berkata...

ehem.. korang nak hadiah tak??

http://missezzat.blogspot.com/2010/12/korang-nak-hadiah-tak.html

imanmom berkata...

salam,nak jugak!!
http://tungkukayu.blogspot.com

Cute MuM berkata...

Cute Mum nak jugak..

http://mamiuyun.blogspot.com

Wanie Anina berkata...

mau jua................

http://missadeqwanie.blogspot.com

* iZzaRa * berkata...

nak jugak...hehehe..
payah tau org nak blanjer topup ni..

http://izzarashid.blogspot.com

Lovely Bella berkata...

alaa nak! tp den tak pkai topup.. ades!

haszuraidah ishak berkata...

nak nak..

http://myapeapeaje.blogspot.com

thanks..

slumberznanie berkata...

nak nak nak.... http://slumberznanie.blogspot.com

elleyayah . berkata...

elly nak gak boleh.

ni url http://www.simplypretty048.blogspot.com

A.D.A.M. berkata...

http://mencaridiriyanghilang90.blogspot.com/

=D hehe. Thank you!

nadratul berkata...

nad join :)

http://contestcontestcontest.blogspot.com/

hehe hope ada luck
thank you

zaikulim berkata...

zai nak jugak ..

http://zaiikulim.blogspot.com

chokeLy berkata...

http://chokely.blogspot.com/

hehehe... chokely nak try jugak..
:)

Kami Gembira... berkata...

Wah!! Bestnyer... Dpt TopUp.. Undilah sayer.. sbb.. sye made in Malaysia.. same ngan NorGadis... hehehehee..

http://kamigembira.blogspot.com

tehr berkata...

selamat berjalan2
aku sekeluarga berada di kuching sekarang
juga berjalan2

shera haifa berkata...

mana tau ada rzki.
cuba lah

http://nothingzorro.blogspot.com/

nanakimie berkata...

nak jugak;)

http://nanakimie.blogspot.com/

elle nazari berkata...

nak nak topup

http://illynazari.blogspot.com/

elle nazari berkata...

nak nak.

ni blog.

http://www.illynazari.blogspot.com

shah berkata...

nak jugak menang...tp pakai postpaid...uhuk

Ellen berkata...

Ellen nak jugala...hehhee....

Nurcahaya Atikah berkata...

Atikah nak topup jgak...

http://nurcahayaatikah.blogspot.com/

Adiweyah berkata...

salam, ziarah sini...bestnya...tapi tak boleh joint coz guna line...hu hu hu....