Selasa, 14 Disember 2010

Happy Birthday Nurwida Teo

Happy Birthday to Nurwida @ Bibih yang ke 20 tahun (betulkan aku kalau aku silap hehehe...) Untuk Bibih, bila lagi nak kawin (soalan cepuemas tu) Moga ceria selalu...

Nurwida Teo ni sepupu aku sebelah mama. Bangsa cina tapi muslim sebab uncle (abang kepada mama) dah muslim sewaktu berkawin dengan aunt Noraini.

Napa aku tak pandai cakap cina mcm dia ya... sedih tu...


Potong kek tu, akak nak dua-dua sekali...


Sempat juga bergambar sama...




8 ulasan:

Fuziani JSR berkata...

HAPPY BIRTHDAY TO HER... SEMOGA DIPANJANGKAN USIA/

Norgadis Labuan berkata...

Salam Fuziani JSR.
Sama2lah kita berdoa moga Nurwida dipanjangkan usia.

E.d.Y berkata...

happy birthday to her

Norgadis Labuan berkata...

Thank you E.d.Y

Sharifah nor berkata...

yg lain kpah tak mau tengok...tapi yg air oren tu...memang menusuk kalbu..[epy besday to her..moga hari2 yg mendtg jadi best day utk dia..]

Norgadis Labuan berkata...

Salam Sharifah nor.
Nampaknya suka minum air oren ni, sampai yang lain tak nak tengok hehehe...

tehr berkata...

selamat hari lahir

Norgadis Labuan berkata...

Salam dan terima kasih tehr