Rabu, 4 Mei 2011

Santai Puisi Perwila Dan Majlis Makan Malam



Foto kenangan Santai Puisi Perwila 30 April 2011



Rombongan DBP Sabah



Majlis Makan Malam Di Restoran Malindo setelah selesai mengadakan program Santai Puisi Perwila disiang harinya.

6 ulasan:

make it free berkata...

memang terlibat dengan puisi2 ni ke??? dan ermmm saye masih baru dalam blog ni, saye dah follow n i hope kalau boleh datang lablog saye,,, http://buatduitorangmalaysia.blogspot.com/ , bukan pasal duit pun,,, terima kasih kalau sudi follow

-kawan2 lain kalau terbace ni terima kasih kalau awak visit,,,

Norgadis Labuan berkata...

@make it free
Saya memang minat menulis puisi dari bangku sekolah lagi, thanks ya sudi follow, nanti saya follow balik.

Fantastic Ajane berkata...

wah hebat la puisi2 kak..:0 mau menyumbangkan hasilkarya buli ka... heheheh..sempat ba si FA ni kan..:)

Norgadis Labuan berkata...

@Fantastic Ajane
FA nak sumbangkan karya kat mana? kat saya? kalau sudi apa salahnya...

tehr berkata...

aktiviti penuh hingga ke malam
tak berasap la dapur malam tu
hehe

letih dan seronok, kan?

Norgadis Labuan berkata...

@tehr.
Salam. Aktiviti memang penuh masa tu, pagi ada futsal petang santai puisi dan malam, majlis makan malam pula. Malam tu tak payah masak, makan free hehehe...

walaupun seronok tetapi memang meletihkan.