Khamis, 12 Mei 2011

Hari Ke2 Perjalanan Ke KUIS

Ahad, 8 Mei 2011

Hari kedua, pagi-pagi lagi kami telah dibawa ke Kuala Lumpur. Lokasi pertama ialah Chowkit, kawasan ni banyak jual jamu.


Dah lebih 20 tahun aku tidak menjejakkan kaki di kawasan Chow Kit, kelihatannya sudah banyak yang berubah...


Jalan Masjid India, pertama kali aku datang ke sana, sempatlah aku beli beberapa helai tudung untuk dibawa pulang

Di gerai ini anakku menempah key chain namanya sendiri


Kami cuma singgah sebentar di Masjid Besar ini, tapi aku pernah masuk ke dalam Masjid ini satu ketika dulu


Kami juga sempat melawat Muzium Sultan Alam Shah

10 ulasan:

Myfrin's story berkata...

Salam, norgadis. Bestnya hantar anak sambil jalan2. Serampang dua mata org bilang.....:)

Norgadis Labuan berkata...

@Myfrin's story.
Salam kembali kak Imun.
Sekali sekala jalan2... maklumlah, org rumah ni jarang jalan2 mcm ni, asyik kat rumah sja.

Kamsiah berkata...

salam
berjalan,bershoping...makan2...best2...

josrevalution berkata...

salam.. wahh bestnyaa shopping ngn ank2.. hehe
cara berpindah dari yahoo email ke gmail email utk login ke blogger




javascript:alert(c=0)

tehr berkata...

best2
dah lama benar rasanya tak jalan2 sekitar chowkit
mungkin juga akan sesat kalau saya ke sana
hehe

Norgadis Labuan berkata...

@Kamsiah.
Salam,
Kalau banyak duit lagi best hehehe... senang nak berbelanja...

Norgadis Labuan berkata...

@josrevalution.
Salam kembali,
shopping untuk persiapan anak masuk KUIS sebenarnya tu...

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Betul, klu dah lama tak p sana, pasti sesat, banyak perubahan dah skrg ni.

Mohd Nazari & Masninah berkata...

singgah main2 jap...sihat kak?

Norgadis Labuan berkata...

@Mohd Nazari & Masninah.
Salam,
Alhamdulillah, akak sihat ni, moga kalian berdua pun sihat juga ya...