Khamis, 12 Mei 2011

Hari Pertama Perjalanan Ke KUIS

Sabtu, 7 Mei 2011

Salam para sahabat blogger, rasanya dah seminggu tak update blog, blogwalking pun tak sempat buat seminggu ni. Hari ni baru nak mulakan entri baru walaupun ceritanya telah berlalu seminggu yang lepas.

Ini gambar kami sewaktu berada di Lapangan Terbang WP Labuan sementara menunggu pesawat yang bakal berlepas ke KLIA jam 7.45 pagi.


Sempatlah ambil gambar kenangan bersama mama dan babah sebelum berangkat

Dua anakku tinggal, Zafirah dan Atikah


Puteri @ N Athirah bergambar bersama adiknya Atikah (baju kuning) Dorang ni memang rapat.


Si manja Wathiqah, "mau ikut pergi ke rumah baru kakak..."


Sesampai di KLIA, kami dijemput oleh bapa saudaraku Ngangah Saidin dan kami bermalam di rumahnya di Jalan Kota Raja, Klang.


Petangnya kami dibawa ke Mydin dan Jusco untuk membeli keperluan anakku N Athirah

6 ulasan:

tehr berkata...

langsung dah ke semenanjung ni
sempat la jalan2 makan angin barang seminggu dua, nor
hehe

Pn Kartini berkata...

Assalamualaikum:)

Tumpang bangga melihat kejayaan anak2 ..:)
Agak2..lepas ni ada tak kesinambungan citer bergambar ni??Suka tengok....:):)

Anyway...Tahniah utk anakanda Nor..Moga beliau kan success!
InsyaAllah:)

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

beshnyerrrr jalannnnnn

Norgadis Labuan berkata...

@tehr.
Salam. Ada juga jalan-jalan tu tapi taklah banyak tempat sangat, lagi pun cuma 4 hari 3 malam sja di sana, maklumlah ada dua lagi anak yg tinggal di Labuan, tak boleh lama-lama ditinggalkan.

Norgadis Labuan berkata...

@Pn Kartini.
Wa'alaikummussalam dan terima kasih.
Harap saya agar dia menjadi contoh kpd adik2nya yg lain.

Norgadis Labuan berkata...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN
Jalan2 tu memang best tapi meletihkan juga hehehe...