Jumaat, 24 September 2010

Selamat Ulang Tahun Kelahiran 3 Dlm 1

Selamat Ulang Tahun Kelahiran 3 Dalam 1, macam pelik je bunyinya... Sebenarnya 24 September 2010 merupakan ulang tahun bekas tunang oopss... suami tercinta hehehe... (I love you abang).

Kenapa pula menjadi 3 dalam 1 pula? Memandangkan bulan september ini merupakan ulang tahun kelahiran mama dan adik ipar aku juga, maka kami buatlah sekali hehehe... (jimat kos)


Buat abang tercinta Abbas Hj Mahmud, selamat hari lahir yang ke 43, moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan mendapat berkat selalu...Amin...

Buat mama... Puan Kim Lian, selamat hari jadi yang ke 57, moga panjang umur dan bahagia selalu disamping babah, anak2 dan cucu2 mama...

Buat adik iparku CT Zainon Zulkifli, happy birthday 2 U, moga panjang umur dan bahagia disamping keluarga tercinta...



10 ulasan:

tehr berkata...

tahniah
selamat hari lahir
semoga bahagia selamanya
insyaallah

'bekas tunang eh?'
hehehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Terima kasih atas ucapannya...

"memang bekas tunang pun... dah kawin tak jadi tunang lagi hehehe"

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA berkata...

Selamat Hari Lahir untuk mama kakak, adik ipar kakak dan "bekas tunang kakak" hehehehe. Moga pnjng umur, murah rezeki, kesihatan yang baik dan berjaya dalam apa yang diinginkan~ InsyaAllah, Amin.

Norgadis Labuan berkata...

Salam Hali3isa a.k.a L3ha : SSA.
Terima kasih atas ucapan dan doa dari Hali3isa, moga awak akan ceria selalu...

Faz Melati berkata...

happy birthday!

Norgadis Labuan berkata...

Terima kasih Faz Melati. Ceria selalu...

Panglima7 berkata...

Tahniah....
Selamat hari lahir.
Makan kat mana nie...??

Norgadis Labuan berkata...

Salam Panglima7.
Birthday 3 in 1 ni kami sambut kat chicken king Restaurant. Anak suka2 kat situ...

Sophie Al-yahya berkata...

arghhhh!! sedapnya tgk kek tu waktu sedang lapar nie..huhuhu..

Norgadis Labuan berkata...

Salam Sophie Al-yahya.
Kek sedap ya, jomlah makan...