Jumaat, 3 September 2010

Kad Hari Raya Untuk Sahabat

Salam para sahabat blogger,
Kad raya ni khas aku ciptakan untuk semua follower dan pengunjung blog aku. Kepada yang sudi, silalah ambil kad yang mana-mana yang kalian suka.

Kepada sahabat yang telah memberikan kad raya, aku ucapkan ribuan terima kasih, kad raya kalian sudah aku letak kat SINI


Kad Raya 2

Sahabatku...
Jika hari ini aku terlalu gembira,
sedarkanlah aku dengan amaran-amaran Allah,
Jika aku bersedih tanpa kata,
pujuklah aku dengan tarbiah pencipta,
Jika aku lemah tidak berdaya,
ingatkanlah aku dengan kehebatan syurga,
Jika di antara kita ada tembok yang memisah,
ajaklah aku meleraikannya segera,
Jika pernah hatimu terluka,
maafkan aku dan luahkanlah agar aku berubah,
Dan jika esok aku lena tanpa terjaga,
iringlah daku dengan kalungan doa,
Berjanjilah sahabat,
ukhwah kita untuk selamanya.

60 ulasan:

Abd Karim MJ berkata...

Salam sis...

selamat Hari raya juga buat sis...
Ampun maaf andai ada kesilapa kata2 yang meninggung perasaan.. harap dimaafkan yer.....a

Moque ^_^ berkata...

Nak gak la test wat kad raya sendiri..hehhe..

Selamat Hari Raya Aidilfitri ya..

Norgadis Labuan berkata...

Salam Abd Karim MJ.
Selamat Hari raya, sama2lah kita memohon kemaafan, moga mendpt keberkatan.

Norgadis Labuan berkata...

Salam Moque ^_^
test buat jangan tak test hehehe...

Selamat Hari Raya...

ozzy berkata...

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri..

PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG berkata...

terima kasih kak...selamat hari raya juga.... :)

Kamsiah berkata...

salam
tq,akak akan publishkan nanti...

Seri Bahasa berkata...

Datang Bertandang ke blog teman,
Sebelum menjelang musim raya;
Salah silap harap maafkan,
Selama mengembara di alam maya.

"Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri"

penjejak maya berkata...

salam,

Selamat Hari Raya..

ada kad untuk anda juga..

Norgadis Labuan berkata...

Salam ozzy
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Norgadis Labuan berkata...

Utk PUSAT TERNAKAN KELI KANVAS PULAU PINANG.
Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Norgadis Labuan berkata...

Salam Kamsiah.
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri..

Norgadis Labuan berkata...

Salam Seri Bahasa

Datang Seri disambut senyuman,
Pengisi waktu penghujung ramadhan,
Tiada apa perlu kumaafkan,
kuharap persahabatan kekal berzaman.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin...

Norgadis Labuan berkata...

Salam penjejak maya.
Wah...! Ada kad utk saya juga...?
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

maiyah berkata...

slmt hr rya.. cantik kad tu.. ambik ye

Norgadis Labuan berkata...

Salam maiyah.
Selamat Hari Raya Aidilfitri...
Terima kasih, sudi terima kad raya.

Azura Ani Salaim berkata...

Sis, thanks ya untuk kad rayanya, cantik sangat2, selamat hari raya, maaf zahir batin...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

terima kasih...awe amik yang no dua..hehe

cikazimasabdullah berkata...

selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin...

Mario berkata...

selamat hariraya ye sis...

tehr berkata...

selamat hari raya
maaf zahir batin

mana tau kan, kalau2 ada tersalah letak komen
hehehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam Azura Ani Salaim.
Terima kasih kembali, selamat hari raya...

Norgadis Labuan berkata...

Salam Nur Hawa Mohd Zin.
Terima kasih sudi terima kad raya dari saya.

"Selamat Hari Raya"

Norgadis Labuan berkata...

Salam cikazimasabdullah.
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Norgadis Labuan berkata...

Salam Mario.
Selamat menyambut lebaran yang bakal menjelang...

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.

selamat Hari raya maaf zahir batin juga buat sdr tehr...
Komen sentiasa dialu-alukan...

iv berkata...

salam...thanx coz bg kad raya..di sini iv ingin mengucapkan selmat hr raya a'dilfitri kepada tuan rumah dan shabat2 yg kenal dan rakan sperjuangan dlm mencari erti kehidupan berblog..gud luck.

Norgadis Labuan berkata...

Salam iv.
Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin untuk iv, moga ceria menyambut dihari raya yang bakal menjelang tiba.

Anip™ berkata...

kad rye la..best nyer..hehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam Anip™.
Kat raya tak payah hantar kat pejabat pos, ambil sendiri je hehehe...

Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri..

iDe berkata...

Salam Eidulfitri...Maaf Zahir & Batin ;) Thanx4 d kad raya ;)

Norgadis Labuan berkata...

Salam iDe.
Selamat Hari Raya Aidilfitri...

aku_gayahspears berkata...

Selamat hari raya aidilfitri (^_~)
Terima kasih bagi kad raya... tak perlu susah2 pos juz tag kat blog~Hee

Norgadis Labuan berkata...

Utk aku_gayahspears
Salam Aidilfitri Gayah,
Setem sekarang dah mahal, son nak bagi kat raya kena penerima ambil sendiri, jimat kos hehehe....

Kasawari berkata...

Ikhlaskan hati mohon kemaafan
Leburlah dosa di tapak tangan
Lupakan segala silap dan salah
Insan bersatu membina ummah

Selamat Hari Raya dari Kasawari sekeluarga..
Maaf Zahir dan Batin..

Norgadis Labuan berkata...

Salam Kasawari.

Selamat Hari Raya buatmu tuan
Maaf Zahir dan Batin kami hulurkan
Insan bersatu kekal perpaduan
Aidilfitri ini bersama kita rayakan.

nkara berkata...

selamat hari raya aidilfitri. (:

Norgadis Labuan berkata...

Utk nkara.
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- berkata...

Salam Kak,

Selamat Hati Raya, Maaf Zahir dan Batin. ~

tieha8384 berkata...

tq nor...nti amik tiha punyer lak yerr

Anna Da Lady berkata...

Selamat hari raya jugak sis.

Norgadis Labuan berkata...

Salam -haLi3isa a.k.a L3ha, MY-
Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin juga buatmu

Norgadis Labuan berkata...

Salam tieha8384.
Terima kasih juga kad raya darimu...

Norgadis Labuan berkata...

Utk Anna Da Lady.
Selamat Hari Raya...

luvelysyue berkata...

selamat hari raye gak..

suke dgn kata2 yg last tu,..sue nak cpy bleh?...mnyentuh jiwe biler baca

Norgadis Labuan berkata...

Salam luvelysyue.
Selamat Hari raya, Sue nak copy kata2 tu? Boleh... sila2...

ibuintan berkata...

aelamat hari raya,
semoga gembira bersama keluarga..

Norgadis Labuan berkata...

Salam ibuintan.
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Amri Rani berkata...

Selamat Hari raya...
Maaf Zahir batin...

Norgadis Labuan berkata...

salam Amri Rani.
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Captain berkata...

salam Norgadis,

Selamat menyambut hari raya aidilfitri, Maaf Zahir Bathin dari Capt Sekeluarga...

Bila ke LABUAN nanti dgn famili nak raya kat rumah Nor..

Norgadis Labuan berkata...

Salam Captain.
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin, nak beraya kat rumah saya? Boleh... sila2

SyAmSuL AnUaR berkata...

SELAMAT HARI RAYE juge.. blh lh singah kt blog yg dsyorkan tu..bnyk gk kad raye..

Norgadis Labuan berkata...

Salam SyAmSuL AnUaR.
Selamat Hari Raya... Banyak kad raya dari kawan2...

♥-- emieysandra --♥ berkata...

Selamat Hari Raya..
nanti ambik kad raya dari emiey lak yer..
~_^

Nadiah Sidek berkata...

selamat hari raya! terima kasih ye sudi follow blog saya & terima kasih juga bg kad raya :). jemput juga ambil kad raya di blog saya (kalau belum ambil lagi la) :)

Norgadis Labuan berkata...

Salam ♥-- emieysandra --♥
Terima kasih kad raya...
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri

Norgadis Labuan berkata...

Salam Nadiah Sidek.
selamat Hari raya juga buat Nadiah.
Terima kasih kad raya...

LiFe KaMi berkata...

Selamat hari raya kami ucapkan kepada kamu sefamily..
Semoga berbahagia beraya bersama keluarga..

Norgadis Labuan berkata...

Salam Lebaran Buat LiFe KaMi.
Doa dan harapan moga agar kalian juga bahagia berama keluarga.