Jumaat, 18 Jun 2010

Hadiah Giveaway Dari Yun

Create your own banner at mybannermaker.com!

Ingat lagi tak Giveaway yang Yun buat sempena birthday nya? Haa! Inilah hadiah yang aku dapat hasil dari cabutan bertuah dari Yun. Aku dapat satu pack cup cake dan seutas rantai tangan berwarna biru yang cantik.


Terima kasih Yun, nanti buat giveaway lagi ya...

6 ulasan:

Lepat Pisang berkata...

Wow!bestnya dapat hadiah ni!lagi2 hadiah makanan..he..he..congraz!

Norgadis Labuan berkata...

Utk Lepat Pisang.
Terima kasih 3x
Dapat hadiah memang best...
Doakanlah saya supaya dpt hadiah lagi hehehe...

pak long berkata...

amboi dapat hadiah aaa...tentu best kan...appy selalu

Norgadis Labuan berkata...

Utk pak long.
Dapat hadiah senyum memanjang je hehehe...

shameel Iskandar berkata...

hadiah yg menawan tapi lapar plak bila dipandang. Maklumlah makanan.

Norgadis Labuan berkata...

Utk shameel Iskandar.
Hadiah memang menawan, kalau dah rasa lagi tertawan sebab rasa cup cakesnya memang sedap...