Selasa, 30 Mac 2010

Pameran Kereta Dan Motor Di Manikar Beach Resort

Ahad lepas, aku buka gerai jualan sewaktu pameran kereta dan motor ini berlangsung.


Foto yang lain ada di ruangan foto
Kalau nak tengok lagi... ada di Blog Labuan Island

8 ulasan:

Idda Hashim berkata...

salam. wah bergaya sakan kat pameran ni ya.. kirim 1 keta tu kat sini..hahah. nanti amek award kat blog idda tau. tq

Norgadis Labuan berkata...

@Idda Hashim. Salam kembali. Nak kereta ya? Pilihlah yang mana satu...

pak long berkata...

salam buat nor..
memang klassss nengok pic nor tu...

Norgadis Labuan berkata...

@Pak Long. Salam kembali sahabatku, ada klasss ya pic tu. Tak perasan pula saya...

ieQa sWetLuv berkata...

zaman kecik2 dolu ja ika pena dok labuan.. bile da besow gini teringin nak pi sana.. tgk pic memang bergaya sakan dia ek hehe

Lepat Pisang berkata...

Salam..wow!bestnye...he..he..

Norgadis Labuan berkata...

Lepat Pisang. Best ya... best nengok kereta orang...

Norgadis Labuan berkata...

@IeQa sWetLuv. Ooh! Ika pernah tinggal kat Labuan ya..? Tentu rindu nak dtg lagi ke sini kan?