Sabtu, 20 Mac 2010

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD DARI YUN

BEAUTIFUL BLOGGER AWARD DARI YUN

Baru semalam kena tag, tau-tau pagi ni kena tag lagi ...Kali ni YUN pula yang tag aku... hahaha seronok-seronok...


1.Thank & link the person that gave u the award
Thanks ya Yun sbb sudi bagi Award n tag utk aku....ini BEAUTIFUL BLOGGER AWARDaku yang ke 3. Bestnya...

2.Pass diz award onto 15 bloggers u've recently discovered n think are fantastic
Hah..ni nama2 canggih yang terpilih..

  • Satu
  • Dua
  • Tiga
  • Empat
  • Lima
  • Enam
  • Tujuh
  • Lapan
  • Sembilan
  • Sepuluh
  • Sebelas
  • 2 Belas
  • 3 Belas
  • 4 Belas
  • 5 Belas

3.Contact said blogsand let them know they've won the award (dia tau sendirilah tu)

4.State 7 things about urself

  • Seorang ibu kpd 4 orang anak.
  • Suka... kumpul setem hahaha...
  • Anak ke 2 dari 4 org adik beradik (Sama mcm Yun)
  • Suka ketawa dan tersenyum (Sama mcm Yun)
  • zodiak Aries...bulan 4 ni. (Sama mcm Yun juga) sape yg sudi bg utk kami hadiah dialu2kan..hehehhe.
  • Suka tulis puisi
  • suka bisnes (mcm Yun juga) Banyak persamaan mcm Yunlah...

Dah tamat cerita....

2 ulasan:

pak long berkata...

salam buat nor..
jawab tag nor sempena arwad dulu tu..tq

Norgadis Labuan berkata...

@Pak Long. Salam dan apa khabar cikgu? Jawab jangan tak jawab hehehe...