Jumaat, 1 April 2011

Pementasan Teater Perwila

Ke Majlis Pementasan Teater Perwila “INFLAKASTA’
oleh Para Pelajar SM Sains Labuan
Karya Sdr. Hashim Yassin dan diarahkan oleh Sdr. Mohd Khairul Isa
Pada: 03 April 2011 (Ahad)
Masa: 7.30 Malam
Tempat : Anjung Budaya Perbadanan Labuan, Taman Damai,
Kg. Layang-Layangan WP Labuan




Ini adalah program pertama PERWILA setelah aku bergelar setiausaha mula mac 2011 yang lalu. Nak buat Kad jemputan pun terkial-kial ni, maklumlah baru huhuhu... Pementasan Teater Perwila ini kebetulan pula pada hari ulang tahun kelahiran aku ahad ni, nampaknya sibuklah aku di hari ulang tahun kelahiranku yang ke 40 ni (tuanya aku...adoi!!!)

Harapan aku, adalah yang sudi menonton Teater ni, masuk percuma, makan minum tanggung sendiri hahaha....

6 ulasan:

tehr berkata...

inflakasta ni maksudnya apa, nor?

nampaknya tak ambil masa yang lama untuk s/u baru bergerak aktif
tahniah untuk perwila

selamat hari lahir juga untuk s/u perwila
hehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Saya pun tak tau maksudnya, belum sempt tanya dengan guru yg menulis skrip tu, tapi ceritanya mengisahkan tentang peperangan.

Wah... nampaknya org terawal wish birthday saya, terima kasih walaupun belum sampai lagi...

kpah k-poh berkata...

40 bukan tua...tapi bertambah berseri..percaya lah...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
Happy birthday to youuuuu
....Selamat Hari Lahir.....
moga terus success dan terus success dalam memburu impian...
may Allah bless you...always..always and always...

warrrgghhhni mesti tahniah pada kamu.. harap lepas ini kamu bergia lebuih aktif lagi yerrr

Norgadis Labuan berkata...

Salam kpah k-poh.
40 bertambah berseri? Alangkah baiknya kalau begitu hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

Salam Afzainizam.
Terima kasi x25 hehehe...
Terharunya saya... Rasanya tahun ni baru kali pertama terima wish birthday sebelum harinya...