Isnin, 17 Januari 2011

Happy Birthday To You


Kek berperisa almond ini adalah kek pilihan mama dan girl yang pegang kek itu sudah pasti bukan empunya birthday kek hahaha... Siapa yang birthday ni sebenarnya? Siapa Siapa Siapa?


Biasalah... majlis dimulakan dengan bacaan doa oleh bekas tunang aku @ laki aku hehehe... (Kusyuk nampak)


Yang lain tolong Amin kan ya...


Gambar Zahli (adik bungsu aku), CT (isterinya), Balqis dan Adam(anak2nya)

Ha... inilah yang empunya birthday sebenarnya...Happy birthday yang ke 28 tahun Zahli, moga cepat sembuh dari demam campak tu (kasihan dia, masih jelas kelihatan bintik2 hitam diwajahnya)


Sekali sekala berkumpul semua adik beradik macam ni memang seronok, tambahan pula yang lain semuanya tinggal bersama babah dan mama, kecuali aku sekeluarga yang terpaksa berkereta untuk ke sana (maklumlah kampung lain), tak kisahlah... bukannya jauh sangat, 15 minit dah sampai pun aku ke sana.



Lepas ni birthday siapa pula ya....

8 ulasan:

~fais~ berkata...

happy birthday.. :)

Norgadis Labuan berkata...

@ ~fais~
Sebagai wakil saya nak ucapkan terima kasih.

toyolkiut berkata...

sedapnya kek..
boleh pos sikit..
emm..
slmt ulangtahun..
moga panjang umur..

Norgadis Labuan berkata...

@ toyolkiut.
Kalau nak minta kek, kena tanya tuan punya kek hehehe...

tehr berkata...

selamat hari lahir untuk dik nor
semog selalu dirahmati

Norgadis Labuan berkata...

@ tehr.
Terima kasih, moga doa dimakbulkan Allah swt.

epaa chenta berkata...

happy birthday :)

Norgadis Labuan berkata...

@ epaa chenta.
Terima kasih atas ucapannya...