Ahad, 16 Januari 2011

Seronoknya Dapat Hadiah...

Inilah hadiah yang aku dapat sewaktu Pelacaran Avon GC 2011 (Outspoken Party By Fergie) di Victoria Island Club baru-baru ini.

Hadiah kehadiran (Hadir saja terus dapat hadiah, seronok...)

Hadiah Best Dress (Rock)

Hadiah Jawapan Tepat

Hadiah Penyoal (Memberi soalan pun dapat hadiah, bestkan?)

Aku nak ucapkan terima kasih kepada Emely (Dist Manager), Nurbaizurah dan semua staff Butik Avon Labuan dan juga kepada semua yang hadir di Pelacaran Avon GC 2011 yang lalu. Seronok bersama kamu semua...

10 ulasan:

Cempakamelati berkata...

Waaa banyaknya dapat hadiah..tahniah!!

sukahaha berkata...

wuahh!! beri soalan pun dapat hadiah? nak tanya gak r macam tu..

bila lagi nak bagi matdin hadiah? (soalan gak tu) hehehe...

jemput sini yer
blog Matdin

Norgadis Labuan berkata...

Salam Cempakamelati.
Hehehe... memang dah rezeki agaknya...

Norgadis Labuan berkata...

Salam Matdin.
nak jawap soalan ni...
Kalau nak hadiah, kena menang contest dulu. Terpaksalah tunggu kemunculan contest ke 3 pula hehehe...

Gayahspears berkata...

wah.. sunuklah dapat byk hadiah.. nak beg avon tu blh tak??? hahahaha

Norgadis Labuan berkata...

Salam Gayahspears.
Nak bag avon tu ya... boleh...
senang aje, copy je gambar bag tu hehehe...

tehr berkata...

wah, hadir je dapat hadiah?
macam ni hari2 pun boleh hadir
hehehe

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Klu ada hari2 aktiviti mcm ni, bolehlah dtg hari2kan, pasti hadiah pun banyak terkumpul utk sebulan hehehe...

Nor berkata...

bestnya kalau dpt hadiah free kan?

Norgadis Labuan berkata...

Salam Nor.
kalau bab dapat hadiah free memang seronok...