Ahad, 9 Januari 2011

Ber Rock Beruk

Salam Sahabat Blogger, aku dah beberapa hari tak BW, bz ja ni...

Aku di mana? Aku berada di World War II Memorial. Apa hal pula Ber Rock Beruk? Ini ceritanya, sebelum ke sini aku sebenarnya menghadiri majlis pelancaran GC 2011 di Victoria Island Club. Tema adalah ROCK. Aku diminta berpakaian rock seperti tema tahun ni. Itulah timbul ayat Ber Rock Beruk... hahaha... (Jangan jadi beruk sudahlah) Nanti aku cerita berkenaan pelancaran GC 2011 di entri yang lain...


Nikmatilah keindahan World War II Memorial ni dulu


Untuk melihat gambar dan nak tahu sedikit tentang World War II Memorial, sila
KLIK SINI



Selepas pelancaran GC tu, aku terus bawa anak-anak ke sini, kebetulan kawasan ini tidak begitu jauh dari Victoria Island Club tempat majlis diadakan.



12 ulasan:

tehr berkata...

nampak macam sejuk je, nor
atas bukit ke ni?

aZIEra itu aKu.... berkata...

namanye cm tu ke

kakyon berkata...

kat mana ni nor?

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Tak sejuk pun kat sana tu, yg sejuk sewaktu menghadiri majlis pelancaran GC sebab ada penghawa dingin...hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

Salam aZIEra itu aKu.
Nama yang dibuat-buat sendiri hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

Salam kakyon.
Tempat tu di World War II Memorial, kat Labuan juga...

paen berkata...

kat mana nie?? best nya :)
entri saya http://kehidupanseorangblogger.blogspot.com/2011/01/surat-terbuka-anak-yang-digugurkan.html

khairul berkata...

best nya jejalan makan angin

Norgadis Labuan berkata...

Salam paen.
Gambar tu diambil kat Labuan juga.

Norgadis Labuan berkata...

Salam khairul.
Sekali sekala jejalan best juga tu...

Myfrin's story berkata...

Salam, norgadis. Klu ada rezeki, kak teringin nak singgah dan bergambar2 di sana.......:)

Norgadis Labuan berkata...

Salam Kak Imun,
InsyaAllah ada rezeki, ada masa yang sesuai, tentu kak Imun sekeluarga dapat datang ke Labuan dan bergambar kenangan di sini.