Rabu, 5 Januari 2011

Aku dapat RM 50



Syukur alhamdulillah, hadiah RM 50 telah aku terima pada 3 Jan 2011 yang lepas dari Aida Syuhada @ Magloniapert. Sebenarnya aku join contest ini last minit... 31 Dis 2010 adalah tarikh akhir untuk join contest si cantik manis ini, nasib baik penyertaan diterima dan sungguh tak disangka, 1 Jan 2011... keputusan contest keluar dan pemenang tempat pertama adalah aku sendiri, bestnya... yang paling best, Ad'Rien Ichigo S yang tag aku untuk join contest ini juga menang dan telah mendapat tempat ke dua, kami sama-sama dapat hadiah. Rezeki tahun baru...

Terima kasih kepada Magloniapert atas hadiahnya dan terima kasih juga buat Rien kerana mentag aku join contest ini.

9 ulasan:

Budak Botak berkata...

he3, jemput2 la join bloglist tu. Sebenarnya 100 tu syarat ja, kalo byk sgt x larat Bdk Botak nk buat. Td pon ada yg join lagi. Jemput2 ye ikhlas dr Bdk Botak...

Budak Botak berkata...

jemput ke segmen bloglist yg baru ye...

tehr berkata...

tahniah2
memang rezeki tahun baru ni

Norgadis Labuan berkata...

Hai3 Budak Botak...
Terima kasih sudi jemput saya join bloglist tu, insyaAllah nanti saya join.

Norgadis Labuan berkata...

Salam tehr.
Rezeki dari Allah, alhamdulillah...

si para para berkata...

tahniah,,murah rezeki...

Norgadis Labuan berkata...

Salam si para para.
Terima kasih alhamdulillah...

misz sheyla berkata...

waaaa....balance ade ag tak??? meh ckit

Norgadis Labuan berkata...

Salam misz sheyla.
Sori ya... dah terlambat, akak dah belanja satu keluarga kat restoran...