Ahad, 2 Mei 2010

Tag Wasiat Misteri

Tag Wasiat Misteri

1.Thank & link the person that gave you the cow(Jgn lupa copy pick at atas tu sekali)
Hahaha... gelak ketawa dulu. Aku dapat TAG jadi penjaga lembu pula kali ini. Tag Wasiat ni elok untuk jejaka yang belum mendirikan rumahtangga, nanti senang nak bagi lembu ni kat bakal pasangan masing2 hehehe....

Ok TAG ni aku terima dari Bicara kehidupan~Pak Long Sifu, Terima kasih bebanyak, mudah2an kita sama2 jadi jutawan kelak hehehe.... Nak nengok blog dia.Tu yang kat bawah tu, ada banner aku sediakan, klik je...

Create your own banner at mybannermaker.com!
Banner ni aku buatkan khas untuk Pak Long Sifu.

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active ...
Ini aku umumkan 7 orang jejaka tampan dan bakal jadi jutawan menjaga lembu….

Mereka ini ialah :


3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
Ketua penghulu Kampung sipening lalat, nak buat wasiat kepada 7 jejaka ensom...
(tu kampung si Syawal bapa si Ahmad Al-bab, sori... tak sempat nak ambik pic masa tu)

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tengok tv
(aku jarang nengok siaran tv, klu nengok tv tu selalulah)
  • Aku pastikan TV aku masih ada dan tak ghaib.
  • Aku test on, masih berfungsi atau tak.
  • Sekali sekali aku sapu habuk yg singgah kat TV aku.

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

KUIH LIDAH (bayangkan kita tengah makan lidah, ngerinya...)

KUIH BOM (Harap janganlah dia meletup waktu kita makan)

MATA LEMBU (Nampak bertapa kejamnya manusia, mata lembu pun nak makan)

Nampak pelik tak 3 makanan tu? Belum lagi makan tahi itik, puteri mandi... pelik pelik...

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
Aku tak ada kawan kat FACEBOOK, aku baru buang akaun FACEBook aku 2 bulan lepas


7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
Ini pic "Bekas Tunang" aku....(skrg dah jadi laki, tak jadi tunang lagi) Camner aku jumpa? memang selalu jumpa, sejak aku kecil hingga se tua skrg ni, sebab kami memang ada pertalian keluarga. Maklumlah kunjung mengunjung amalan mulia hehehe...

Ok dah selesai aku jawab TAG wasiat ni. Kepada yang kena TAG Wasiat ni, harap sudilah terima lembu tu ya, jangan marah nanti cepat tua... INGAT! Ini adalah wasiat...Senyum...

4 ulasan:

pak long berkata...

salam buat nor...
fuhhh...memang best jawapan TAG tu...penal juri cukup berpuas hati...mekasih banyak nor...ko memang spoting..caya la....

Norgadis Labuan berkata...

@pak long.
Salam kembali cikgu. Terperanjat saya, belum sempat nak bagitau kerja rumah dah siap, rupa2nya cikgu besar dah komen dulu hehehe...

BaDBoYs berkata...

eh nama BadBoy takda pun..mana aci...hehehe

Norgadis Labuan berkata...

@BaDBoYs.
eh... nama BadBoy tak ke? Oooho! lupalah tu... laa napa tak ingatkan awal2...