Selasa, 18 Mei 2010

AKU JAWAB SOALAN Haida + Mommyyus


Tag Oh Tag...
Kali ini aku dapat Tag dari Haida Hida dan Mommyyus.

Utk Haida... maaf ya... baru ada kesempatan nak buat...
Utk Mommyyus pula, oleh kerana soalan tag ni sama, aku buat sekali kat sini ya...

1) Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
---> Cepat2 p hospital, kalau lambat takut meninggal pula, nanti tak sempat maafkan dia

2) 6 orang di hati anda?
--->
  1. Bekas tunang (skrg jadi laki)
  2. Nurfatihah Athirah (anak pertama)
  3. Nurzafirah Nadirah (anak kedua)
  4. Nuratikah Nazurah (anak ketiga)
  5. Nurwathiqah Masturah (anak keempat)
  6. Norgadis Labuan (aku sendiri)

3) Anda rasa anda comel?
---> Dah tua2 ni... tak comel lagilah...

4) Single or taken?
---> rasa2nya apa ya...

5) Blog yang anda suka?
---> Blog aku sendiri... kah kah kah!

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?
---> Kemas, klu tak kemas tak dpt tidur...

7) Lagu terakhir yang anda dengar?
---> Lagu mawar putih untuk mama (lagu dlm blog aku)

8) Last text message?
---> 20mei, jam 2pm, anda d jemput hadir d butik Avon, ada CDB Launch. Dari Emily

9) Last phone call?
---> beberapa minit yg lepas dari Zura.. "kak, jgn lupa dtg ke butik hari khamis, ada perjumpaan SL."

10) Hari terakhir anda menangis?
---> Lepas solat... (selalu nangis, best klu nangis)

11) List lima color favorite anda?
---> Hitam, putih, hijau, biru dan merah..

12) Orang terakhir anda ber-YM?
---> lupa pula siapa yg terakhir

13) Game paling anda suka?
---> Tak tau game mana yg aku suka...

14) Adakah anda peminat MCR?
---> Rasanya tak minat sebab tak tau apakah binatangnya tu

15) Apa perasaan anda jawab tag ni?
---> Seronok... kadang soalan tu memaksa aku berfikir...(walaupun malas nak fikir)

16) Anda rasa tag ini best?
---> best juga

17) Tag lagi 10 orang
--->
  1. orang
  2. orang
  3. orang
  4. orang
  5. orang
  6. orang
  7. orang
  8. orang
  9. orang
  10. orang

Alhamdulillah... Dah siap kerja rumah yang lama tertangguh ni, harap Haida dan Mommyyus tak marah... jangan marah nanti hilang comelnya...

6 ulasan:

Sidiq berkata...

cik link benner udah di pasang, pasang balik ya,

Norgadis Labuan berkata...

Utuk Sidiq.
Terima kasih sudi pasang banner saya di blog sobat. Link sobat udah dipasang diblog saya...

penjejak maya berkata...

salam,

tahniah kerana menjawab dengan jayanya..

Norgadis Labuan berkata...

Utk penjejak maya.
Terima kasih...
Terima Kasih...
Terima Kasih...
Akhirnya aku berjaya menjawabnya, berapalah agaknya markah yg aku dapat ni hehehe...

HaiDa HiDa berkata...

salam..
terima kasih kak sdi jawab soklan tag ni.. maaf lah baru dtg jenguk entry akak ni.. saya pun baru jer baik dari demam... :)

Norgadis Labuan berkata...

Utk HaiDa HiDa.
Kasihmu ku terima Haida...
Syukur, Haida sembuh...