Rabu, 4 April 2012

Birthday Norgadis Ke 41 Tahun

Kek Birthday aku, jangan gelak pula, maklumlah buat sendiri, buat pun express tu wakah kah kah...

Tiba-tiba tengah malam ada benda ni kat meja, entah kenapa aku boleh terbangun jam 12.00 malam... 12.01 dah 3 April 2012... birthday aku tu, tak berani nak usik sebab ada 2 hadiah, tunggu bangun lepas subuh pula... Sah... aku yang punya...

Nampak nampak nampak...? Emmm... tau-tau aja kipas kereta aku dah nazak, dapatlah kipas baru ni, seterika ni pula... huhuhu... seterika aku pun dah nazak, malas nak beli baru, kedekut, dah dapat hadiah ni... selamat duit aku... terima kasih abang, sayang abang.... muah! muah! muah!

Buat para sahabat, ini ucapan dari aku buat kalian semua...

25 ulasan:

mamawana berkata...

Hepi nyer.. Hepi besday to you.

Acik Erna berkata...

happy birthday..dulu sehari dari birthday acik

zulkbo berkata...

salam..
alhamdulillah..
selamat hari lahir Sis..
semoga dimurahkan rezeki
dan nikmat kesihatan yang baik

Norgadis Labuan berkata...

@mamawana.
Terima kasih, moga ceria selalu...

Seri Bahasa berkata...

semoga dimurahkan rezeki...dikekalkan kesehatan...selamat menyambut harijadi sis...

Norgadis Labuan berkata...

@Acik Erna
Terima kasih, Happy birthday juga utk awak...

Norgadis Labuan berkata...

Salam kembali Zulkbo.
Terima kasih, doanya, moga dimakbulkan Allah dan moga diberkati selalu amin...

Norgadis Labuan berkata...

@Seri Bahasa.
Terima kasih Seri, moga mendapat rahmat dari yang esa...

eita berkata...

selamat hari lahir kak....
lama tak singgah sini

Koding berkata...

Hepi Besday...
Wah... Banyaknya dpt hadiah...

sal berkata...

selamat hari jadi.moga bahagia selalu.amin

sal berkata...

selamat hari jadi.moga bahagia selalu.amin

kakcik berkata...

Selamat hari ulangtahun kelahiran Nor.

Norgadis Labuan berkata...

@eita.
Terima kasih eita, moga ceria selalu...

Norgadis Labuan berkata...

@Koding.
Terima kasih Koding, dah rezeki birthday agaknya hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

@Sal.
Terima kasih, moga gembira selalu...

Norgadis Labuan berkata...

@kakcik.
Terima kasih. ceria selalu utkmu...

aisya berkata...

akak buat sendiri ye kek? lg best buat birthday kek sendiri.. hehe

Norgadis Labuan berkata...

@aisya.
Kek birthday memang buat sendiri, tapi kadang2 teringin juga org lain yg buatkan kek birthday utk saya...

tehr berkata...

Wah, bestnya dapat hadiah
Macam ni sambut hari lahi tiap bulan pun tak kisah ni

Selamat Hari Lahir

Norgadis Labuan berkata...

@tehr.
Kalau tiap bulan dapat hadiah memang best tapi orang yang memberi hadiah pening kepala jadinya hehehe... anggaplah belanja makan minum tiap hari tu sebagai hadiah, sekurang2nya kita sentiasa menghargai rezeki yang kita dapat...

Nieza berkata...

Happy belated birthday kak, semoga dirahmati Allah selalu...tahniah dpt hadiah:)

Norgadis Labuan berkata...

@Nieza.
Terima kasih Nieza, klu terima hadiah ni memang seronok hehehe... moga ceria selalu...

Kak Imun berkata...

Salam, norgadis. Belum terlambat utk kak ucapkan Selamat Hari Lahir yg ke-41. Semoga sihat2 dan bahagia bersama keluarga tersayang. Waaa...best kan dpt hadiah dr yg tersayang......:D

Norgadis Labuan berkata...

Salam Kak Imun...
Masih dlm bulan april, ucapannya diterima dgn senang hati, terima kasih... Bab hadiah memang seronok, klu dpt setiap hari lagi seronok hehehe....