Isnin, 26 Disember 2011

Wathiqah Dan Persiapan Untuk Ke Sekolah

Biasalah, kasut setokin semua baru setiap kali tahun baru. Baju sekolah Wathiqah aku tak jahit tahun ni, kata cikgunya mungkin tukar warna baru untuk uniform Sekolah Tadika Al-Iman Layang-Layangan. Tunggu apa pula warnanya...
Beg pilihan Wathiqah tahun ni, yang kuning kakaknya belikan di Papar dan yang pink aku belikan di sini. Dua-dua Wathiqah suka... Ini peralatan sekolah Wathiqah, ada yang dibeli di Papar dan ada yang dibeli di Labuan.
Bukan main happy lagi Wathiqah dapat keperluan sekolah dengan koleksi angry birds

32 ulasan:

AishahAzli berkata...

ANGRY BIRD!!!!

Norgadis Labuan berkata...

@AishahAzli.
Anak saya suka angry birds

siti suraya berkata...

hehe , sama macam adik sy . dia nak masuk darjah 1 . semngat betul nak mula sekolah :)

Norgadis Labuan berkata...

@siti suraya.
Tulah pasal, tak sabar nak masuk sekolah...

khairul berkata...

blk dr KL baru nk p beli

Norgadis Labuan berkata...

@khairul
Wah... seronok dapat bercuti kat KL ya...

Kamsiah berkata...

biasanya anak2 suka sgt watak2 kartun yg popular,ketika memilih beg,pensil case dan lain2 peralatan...

thomas berkata...

Wah!Main,tidur,peluk,belajar pun Angry Bird!

Norgadis Labuan berkata...

@thomas.
Betul betul betul, game angry birds, batal pun angry bird...

Norgadis Labuan berkata...

@Kamsiah.
Pengaruh TV dan internet tu kuat sangat, mana yang mampu kita belikanlah asalkan berguna...

fadh leyanie berkata...

semangat angry bird :P

Wak Gelas™ berkata...

wak pon kena beli pakaian sekolah anak wak jugakkk..., eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

BisMi Aishah berkata...

Wah....

angry bird lak tue

sweeettt nyeee dier ke sekolah nnt ;)

tehr berkata...

wah, angry bird tu
mujur juga dah tak ada anak kecil
kalau tidak mahu juga angry bird tu masuk rumah

Seri Bahasa berkata...

musim sekolah dah dekat...untung juga ada bantuan untuk belanja anak2 sekolah...

masnady_bloegreen berkata...

kunjungan sore cik,sambil fllow,fllow back ya cik,salam kenal dr indonesia

Norgadis Labuan berkata...

@fadh leyanie.
Lepas angry bird, entah katun apa lagi jadi sasaran...

Norgadis Labuan berkata...

@Wak Gelas™.
Baru nak beli ya Wak, eloklah tu, mungkin penghujung cuti sekolah ni banyak offer barangan sekolah.

Norgadis Labuan berkata...

@BisMi Aishah.
Semangat angry bird menjadi-jadi, tak sabar lagi dia nak ke sekolah.

Detective Fiqa berkata...

haha comel comel angrynyer

Dina Ifhami berkata...

wah , sume angry bird /:)

Abu Luqman berkata...

syukran dah beli baju sekolah anak ye

Miss Purple Ungu berkata...

wathiqah ni kecik2 lagi dh minat angry bird ye :)

Norgadis Labuan berkata...

@tehr.
Gitulah cikgu, ada anak yang masih kecil, sekali sekala ikut juga keinginannya...

Norgadis Labuan berkata...

@Seri Bahasa.
Anak2 sekarang untung Seri, ada bantuan diberi, time saya dulu... jangan haraplah ada...

Norgadis Labuan berkata...

@masnady_bloegreen.
Salam kenal kembali, terima kasih sudi follow blog saya.

Norgadis Labuan berkata...

@Detective Fiqa.
Walaupun angry bird tu muka marah tapi tetap juga comel...

Norgadis Labuan berkata...

@Dina Ifhami.
Ibu belikan angry bird, yang kakak pun belikan angry bird, happylah Wathiqah...

Norgadis Labuan berkata...

@Abu Luqman.
Baju sekolah, anak2 yang beli sendiri guna duit bantuan RM100.

Norgadis Labuan berkata...

@Miss Purple Ungu.
Yang kecik nilah yang lebih minat dgn angry bird, asyik2 main game angry bird je...

katak comel berkata...

taksub angry bird yg terlampau..ahaha

Norgadis Labuan berkata...

@katak comel.
Jangan taksub sangat. nanti yg kita tak mampu pun kita nak beli, susah tu...