Ahad, 4 Disember 2011

Selamat Hari Lahir Nurzafirah Nadirah


Hari ini 4 disember 2011 hari lahir anak aku yang kedua, Nurzafirah Nadirah yang ke 16 tahun, selalunya tiap-tiap tahun akan sambut hari lahir bersama kakaknya Nurfatihah Athirah yang lahir juga dalam bulan disember, cuma tarikh saja yang berbeza iaitu 9 disember.


Kek ibu yang masak sendiri (jimat kos hahaha...)


Memandang kakaknya tiada di Labuan, maka tahun ini adalah tahun pertama mereka tidak menyambut hari lahir bersama. (Aku pula yang terharu huhuhu...) Moga Firah menjadi anak soleha, murah rezeki, tercapai cia-cita, diberkati selalu dan selamat dari dunia hingga akhirat amin...


Siapa lambat, tak dapat makan kek, dah tinggal ni je...

11 ulasan:

Fendy berkata...

selamat hari lahir..nak kek?bole?

Norgadis Labuan berkata...

Tq Fendy.
Jom makan kek hehehe...

tehr berkata...

amin. moga2 firah terus diberkati allah

kek separuh tu kirim je ngan email
huhu

Norgadis Labuan berkata...

Salam dan terima kasih tehr.

Nak krim kek dengan email? Boleh boleh hehehe....

Kak Imun berkata...

Salam, norgadis. Selamat Hari Lahir juga dari kak buat Nurzafirah Nadirah. Semoga sihat2 sentiasa dan berjaya dlm pelajaran ya.....:)

thomas berkata...

Wah! Happy Birthday,saya pergi kenduri kahwin kat Labuan belakang Masjid Labuan.

Norgadis Labuan berkata...

W/salam dan terima kasih Kak Imun.

Sebagai org tua, saya pun mengharap akan kejayaannya dalam pelajaran.

Norgadis Labuan berkata...

@thomas.
Wah! Sekarang ada kat Labuanlah ya. Dapatlah ambil gambar banyak-banyak kat sini... Ramai tak kenduri kawinnya?

khairul berkata...

hepy birthday dr abg Khairul yer

khairul berkata...

hepy birthday dr abg Khairul yer

Norgadis Labuan berkata...

@Tq khairul.