Khamis, 15 September 2011

Kad Jemputan Jalinan Mesra Aidilfitri


Inilah Kad Jemputan Jalinan Mesra Aidilfitri dari Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan. Majlis Aidilfitri ini adalah untuk merayakan anak-anak Tadika Islam dibawah MAWIP. Majlis ini memang dibuat tiap-tiap tahun.


Inilah anakku yang masih bersekolah di Tadika Islam, yang lain dah masuk sekolah menengah dan yang sulung dah pun belajar kat kolej. Jalinan Mesra Aidilfitri bermula jam 8 pagi hari sabtu 17 september 2011, sebelah petang ada 2 jemputan rumah terbuka di kawan di kampung Durian Tunjung. Tak payah masaklah nampaknya... Syukur...

************************************

Ini Botol Apa Pula Ni?


Keluarkan dulu dari plastiknya, baru cerita sikit...

Aquatic Tumbler (set of 2) 1set aku punya, 1set abang punya dan 1 set lagi anak sulung aku yang punya. Mana-mana dealer avon yang aktif di kempen 16 dan kempen 17 akan dapat Aquatic Tumbler (set of 2). Jadi semuanya 6 pcs, cukup untuk kami anak beranak, bestkan?

8 ulasan:

azie Cheesy berkata...

comelnye nurwathiqah :)

Norgadis Labuan berkata...

Salam azie Cheesy.
Comel ya, terima kasih, dia anak saya yang paling kecil dan paling manja sekali...

khairul berkata...

comelnya

Norgadis Labuan berkata...

Salam khairul.
Anakku yg comel hehehe...

ummiross berkata...

Seronoknya, full jadual raya.

Norgadis Labuan berkata...

Salam ummiross.
Agaknya raya ni sebulan baru habis...

Kak Imun berkata...

Salam norgadis. Wah, mesti nurwathiqah dan kwn2nya seronok di majlis tu kan, hehe... Bestnya dpt tumbler, cukup2 6 semuanya.....:D

Norgadis Labuan berkata...

Salam Kak Imun.
Nanti saya post gambar2 di Majlis Jalinan Mesra Aidilfitri, memang seronok...