Isnin, 2 Ogos 2010

Award Dari Ellen



Aku terima award ini buat kali ke dua, kali ini dari ellen pula, makasih banyak2 ya... aku amat menghargainya...

Seperti award yang lepas, award istimewa ini pasti bersama dengan syarat2nya. Ok syarat2 nya ialah>>>

Bagi siapa sahaja yang menerima award ni, diharuskan memberikan/tag kepada 5 org. Selepas itu, si penerima award harus meletakkan link2 berikut di blog/artikel masing masing (kat entri tau)

  1. Syiema Emi
  2. Si Itam Manis
  3. secantikmanis
  4. FloEllen
  5. Norgadis

Sebelum korang letak link2 di atas, padamkan dulu link yang berada di no 1, kemudian semua link yang tinggal di naikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1, link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya. Selepas itu, amsukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5..ok? faham kan..Tapi korang semua kena jujur dan adil ya dalam menjalankannya. Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul, maka jumlah backlink yang didapat ialah :-

Posisi 5 : Jumlah backlink =5
Posisi 4 : Jumlah baclink = 25
Posisi 3 : Jumlah backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah backlink = 3,125

Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation) ramai blogger telah mendapatkan 1,923,125 backlink dan ekuntungannya, blog korang akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada orang mengklik klik ke blog korang

Selain mengeratkan persahabatan antara blogger, award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang

KESIMPULANNYA AWARD INI MENDAPAT >>>>RAMAI KAWAN-BACKLINK - TRAFIK-PAGERANK MENINGKAT

so akhirnya aku nak tag pada 5 rakan blogger yang lain


apa lagi... jom mencuba... belum try... belum test... belum tau...
Sudah try... sudah test... baru tau... hehehehehe...

14 ulasan:

shameel Iskandar berkata...

salam kunjungan.

Trima kasih atas awarnya. nnt sy ambil.

Norgadis Labuan berkata...

Salam shameel Iskandar.
Terima kasih kembali, moga ceria selalu.

Nur -al- Ain berkata...

terime kasih award ;) nnt ain ambik ye

Norgadis Labuan berkata...

Salam Nur -al- Ain.
Terima kasih kembali, jangan lupa ambil ya...

pakcikim berkata...

nak! huhuhuh t la heheheh

Norgadis Labuan berkata...

Utk pakcikim.
Nak...? cepat ambil ni...

Azli Razali berkata...

jom join

NURSING BOARD EXAM 2010 berkata...

Salam Nur -al- Ain.
Terima kasih kembali, jangan lupa

Norgadis Labuan berkata...

Salam Azli Razali.
Jom join apa tu?

Norgadis Labuan berkata...

Salam NURSING BOARD EXAM 2010.
Jangan lupa? Jangan lupa apa tu?

tieha8384 berkata...

huhuhu.....pagi2 bukak belog check ada award ghupernyer...key nti tieha amik yerr...tengkiu...

Norgadis Labuan berkata...

Salam tieha8384.
Jangan lupa ambil tau...

sumpit berkata...

waa menarik... kita pun nak juga la kalo ada org nak bagi... huuhuhu

bagi la kat sini kalo ada yang sudi memberi huuhuh kisah adik abah

Norgadis Labuan berkata...

Salam sumpit.
Laa... kalau awal2 dikasi tau memang dibagi juga tu, tapi kalau mau award follower, senang saja tu, follow saja blog saya, nanti saya bagi award follower.