Sabtu, 27 Februari 2010

Tag Dari Pak Long Sifu

Pak Long Sifu ni kawan Tagged aku, lepas tu jadi kawan blogger pula. Aku jarang panggil Pak Long sebab usia hampir sebaya, aku lebih suka panggil cikgu saja. Tiba-tiba tadi aku dapat pesan...

"salam buat nor...kita pun ada tagg nor..cuba semak lam keluaran entri pak long sebelum ni..."

Waduh waduh waduh, terkena aku kali ini, 3 tag datang hampir serentak, time musim panas ni, memang berpeluh aku dibuatnya... padan muka aku....

1 - adakah anda rasa HOT???
- sekarang tak rasa hot lagi sebab duduk dekat kipas…

2 - upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
- ni ha...wajahnya..
3 - cerita pasal gambar...
-gambar tu hanya sekadar nak tayang foto kawin aku

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
- rasanya 9 tahun yang lalu...


5 - lagu terakhir anda dengar?
- lagu ayat-ayat cinta, aku dengar kat blog aku

6 - apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
- aku tengok kalau-kalau ada nuffnang yang keluar

7 - selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
- aku selalu dipanggil ibu, sayang, Nor, Mas, dayang... terlebih pula ni...

8 - tag lagi 8 org

  1. http://nurabbas.blogspot.com/ Nurabbas
  2. http://www.qamarguyz.blogspot.com/ Aksara Cinta Ilahi
  3. http://mrsanummss.blogspot.com/ Anummss
  4. http://norezschan.blogspot.com/ Al Kisah Anak Ain
  5. http://seribahasa.blogspot.com/ Seri Bahasa
  6. http://coretanperantau.blogspot.com/ Coretan Perantau
  7. http://nathirah.blogspot.com/ N Athirah
  8. http://putrimahsuri.blogspot.com/ Puteri Mahsuri

9 - siapakah org no.1 kepad anda?
- Dia adalah lelaki yang menjadi bekas tunang aku

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5...
- Dia merupakan orang yang pakar dalam bahasa

11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
- Aku rasa dia ada hubungan dengan Pian, sebab dia ada sebut my pian dalam blognya. Hehehe jangan marah aku...

12 - bagaimana pula dengan no.4...
- Dia adalah wanita yang berwajah manis

13 - pesanan kepada orang no.6...
- aku doakan moga kau berjaya di perantauan

14 - kata2 cinta untuk orang no.2...
- Andainya kau jatuh cinta, cintailah insan yang melabuhkan bahtera cintanya pada Illahi.

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
- kedua-duanya minat dalam bidang penulisan

16 - berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda

  • Ada sawah padi
  • Guru sekolah
  • Cikgu darjah satu
  • Ada laman tagged
  • Facebook pun ada

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
- sama-sama ada 4 kaki

18 - perasaan anda wat tag ni?
- seronok... walaupun letih menjawab

19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
- RAZMAN....? aku tak kenal orang tu pun...

20 - a)GAY or b)LESS
- Aku cukup gembira dengan ketulinannya...

Alhmdulillah.....aku berjaya juga selesaikan tag ni....harap-harap sahabat yang aku TAG tak marah kat aku...

2 ulasan:

pak long berkata...

salam buat nor...
pak long tabik la ngan nor...memang spoting la....mekasih banyak...

Norgadis Labuan berkata...

@Pak Long. Terima kasih kembali cikgu, saya cuma buat mana yang mampu...