Ahad, 18 November 2012

Jalan-Jalan Di Kompleks Sukan Air Labuan

Anakku jalan-jalan digerai jualan

 Wathiqah tengah tengok ikan hiasan untuk dijual

 Cantiknya hasil lukisan

Ini adalah antara lukisan Green Clean yang dipertandingkan


 Makan burger bersama bekas tunang hehehe...

Anak-anak aku semua happy, maklumlah jarang jalan-jalan waktu ada keramaian

11 ulasan:

Elyne Nana berkata...

wow...dengkinya...pasangan romantis nie...heheheh

Norgadis Labuan berkata...

@Elyne Nana.

Hehehe... nanti saja kau ikut-ikutan, sudahmu kawin...

Elyne Nana berkata...

ok... huhuhu....calon pun alum nampak....tunggu abis belajar la...baru cari calon...heheheh :) wajib ikut...

Norgadis Labuan berkata...

@Elyne Nana.

Bah... tunggu saja abis belajar, wajib iku ni hahahaha...

Zahli Mohd Ali berkata...

Mmg mcm time muda2 hahaha kak aku masi ingat lg coz aku jd bodyguard satu masa dulu...hahaha burger...tp aku maman daging saja hahaha tnya paci coz dia yg belikan tuk aku hahaha

Norgadis Labuan berkata...

@Zahli Mohd Ali.

Hahaha... c jali memang jadi bodyguard dulu2... w/pun sdh bertunang, indah boleh jln berdua, mesti bawa adik hehehe.... burger daging utk c jali hahaha....

Rosmah Binti Lamat berkata...

lawalah lai..tapi lagi lawa mun berkongsi burger atu..:)

Norgadis Labuan berkata...

@Rosmah Binti Lamat.

Kakal lawakah eto hehehe... Burgernya atu inda berapa bisai, dagingnya setangah saja, inda bersayur lagi tu, burger kedekut...

Kak Imun berkata...

Salam, norgadis. Bila anak2 happy, kita lagilah happy kan. Ehem2..burger nampak sedap la...:D

Norgadis Labuan berkata...

@Kak Imun.

Salam kembali, betuk kata kak Imun, bila anak2 happy, kita lagilah happy. Kita happy sebab dabat membuatkan hanti anak2 kita happy hehehe...

Burger nampak sedap sebab yang makan tu bergaya tapi sebenarnya burgernya tu tak sedap... iklan saja yang lebih, jangan percaya sangat dengan iklan hahaha...

Mentari Minda berkata...

seronok berjalan yer...Mentari Minda