Rabu, 29 Februari 2012

Norgadis Tiba-Tiba Ke KK

Selepas saja program Pesta Teater selesai hari sabtu, esoknya hari ahad pagi aku terus berangkat ke Kota Kinabalu.


Hari Pertama. 26 Feb 2012, Di Kota Kinabalu


26 Feb 2012, Di Kota Kinabalu. Malamnya dah nak masuk bilik, nak rehat...


Hari ke-2. 27 Feb 2012, Di Kota Kinabalu, Sarapan pagi dengan roti kosong


27 Feb 2012, Di Kota Kinabalu, Santai sambil melihat burung merpati




Sedapnya aiskrim


Hari ke-3. 28 Feb 2012. Sarapan pagi di Laila Restoran KK, makan soto...


Dalam bilik Kinabalu Hotel, sambil tengok laptop. Ada tugas yang perlu diselesaikan


Dah siap buat kerja, aku bawa Wathiqah jalan-jalan di Center Point


Aksi Wathiqah di Jejantas kawasan Segama


Hari ke-4. 29 Feb 2012, jam 6.30 pagi di lobi Hotel Kinabalu, nak balik Labuan dah...

10 ulasan:

khairul berkata...

bila la sy nk ke sabah ni yer

Kak Imun berkata...

Salam, norgadis. Seronoknya jalan2 kan. Mcm sama pula kita ni, bila berjalan, yg bungsu sj dpt dibawa. Yg lain semua dah besar, susah dah nak ikut berjalan sama2....:)

Norgadis Labuan berkata...

@Khairul.
Nanti klu ada masa bolehlah jalan-jalan ke Sabah dgn keluarga...

Norgadis Labuan berkata...

Salam kembali Kak Imun.
Saya ke KK tu sebenarnya mendadak, tiada dalam perancangan, waktu tu time sekolah pula tu, memang susah nak bawa anak yang besar, si bungsu ni terpaksa minta cuti kat tadika,lagi pun manalah si kecil tu mau tinggal, klu yg besar tu boleh runding lagi...

pelangi sepi berkata...

teringin rasa nak kesabah

anie berkata...

harap-harap anie dpt ke sabah nnt

Norgadis Labuan berkata...

@pelangi sepi.
Senan-senang datanglah ke Sabah, lepas tu jangan lupa singgah Labuan pula.

Norgadis Labuan berkata...

@anie.
Ada masa dapatlah tu ke Sabah, saya sendiri jarang ke sana. Dah ke Sabah jgn lupa singgah Labuan.

EmpayarUtama berkata...

Sekali je pernah ke sana ntah bila lg nak sampai

Norgadis Labuan berkata...

@EmpayarUtama.
Esok datang Sabah lagi, lepas tu singgah kat Labuan...