Isnin, 8 Oktober 2012

Sejam Di RTM Labuan FM

Ini tengah on air di RTM Labuan FM, first time on air, sebelum ni temuramah guna rakaman saja, kalau salah boleh cut, ini kalau salah hentam sajalah huhuhu...
Hahaha... tengah mengatur ayatlah tu...

Masuk konti kali ini kerana menyampaikan info program Sayeambara Deklamasi Puisi Kemerdekaan 2012.


Backdrop ini dibuat bersama anak aku N Athirah, biarpun berjauhan tetapi masih boleh berkerjasama. Terima kasih Puteri kerana mengajar ibu cara-cara membuat backdrop ini.

12 ulasan:

thomas berkata...

Tahniah,dapat on air di RTM.

Norgadis Labuan berkata...

@thomas.
Terima kasih, kalau bukan DJ ni, nak bercakap on air memang payah hehehe...

Nor Zilla Sensei berkata...

nasib baik onair je, kalu kena bercakap depan tv..camne la.hehe

Norgadis Labuan berkata...

@Nor Zilla Sensei.
Kalau kena bercakap dlm tv lagi tak terkata huhuhu

hainom OKje berkata...

he..he...anak umpama kawan....bagus...bagus...

Norgadis Labuan berkata...

@hainom OKje.
Betul tu, saya dengan anak2 saya memang cmc kawan, senang berbincang, belajar, meluahkan masalah, memberi pendapat dan sebagainya...

khairul berkata...

glamer nya kak Nor

Kak Imun berkata...

Salam, norgadis. Ehem2...kejap lagi mesti keluar tv....:)

Norgadis Labuan berkata...

@khairul.
Tak seglamer kamu Khairul, kamu lagi lebih glamer...

Norgadis Labuan berkata...

@Kak Imun.
Salam kembali kak Imun, pernah juga keluar tv tapi semasa program sastera...

tehr berkata...

ada peluang nanti
boleh je jadi DJ, noor
hehe

Norgadis Labuan berkata...

@tehr.
Nak jadi DJ? Bahasa pun tunggang langgang jadinya agaknya heheheh...