Rabu, 17 Oktober 2012

Cerita Surat Khabar

 Aku masuk paper lagi...

Program Sayembara Deklamasi Puisi Kemerdekaan 2012 anjuran Jabatan Penerangan dan PERWILA baru saja selesai.

Surat khabar ni keluar penghujung bulan syawal, huhuhu... dah lama baru sempat nak post kat blog. 

Aku bergambar dengan Datuk Hj Bashir Hj Alias, Ketua 1, Ketua 2, AJK PERWILA dan tetamu di Majlis Jalinan Mesra Aidilfitri PERWILA.

10 ulasan:

Maiyah berkata...

assalam dik
lma x mnyapa di maya ni
akak pun jrang update
moga adik sihat ya

Norgadis Labuan berkata...

@Maiyah.
Wa'alaikummusalam...
Saya di sini alhamdulllah sihat, moga kita sama2 diberi kesihatan berpanjangan aamiin.. Terima kasih kerana masih sudi singgah, walaupun jarang tapi tetap masih ingat kepada saya di sini...

lipislady berkata...

Assalamualaikum Norgadis, Sallam kenal dari kakmah...Apa khabar disana tu?

Norgadis Labuan berkata...

@lipislady.
wa'alaikumussalam, Salam kenal juga dari saya. Saya di sini masih lagi diberi kesihatan yang sempurna, terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. Singgahlah di blog saya yg lain pula...

Echam berkata...

Salam perkenalan dari saya :D

Norgadis Labuan berkata...

@Echam.
Salam perkenalan kembali, terima kasih...

tehr berkata...

tak kisah cerita lama, nor
asal saja cerita asli bukan cetak rompak
kan?

khairul berkata...

Glamer nya Kak Nor...jgn lupa saya yer

Norgadis Labuan berkata...

@tehr.
Ini memang cerita asli, tak main tiru-tiruan hehehe...

Norgadis Labuan berkata...

@Khairul.
Tak ada glamernya pun, berita biasa saja, kamu tu lagi glamer...