Sabtu, 18 Jun 2011

Hadiah Dari Cempaka Kuning Dan Avon


Aku dapat hadiah dari cempaka kuning, dah lama dapat hadiah ni tapi baru hari ni berkesempatan post kat blog. Terima kasih cempaka kuning, maaf kerana dah lama tak join GA dan contest bersama...


Aku belum pernah ke Melaka


Dulu pernah dapat hadiah tiket ke Melaka tapi oleh kerana anak aku masih kecil masa tu, hajat nak ke sana terpaksa dibatalkan dan hadiah tu kira hanguslah...


Ini hadiah dari avon, dengan pembelian 2 barangan avon Baby, aku dapat satu cabutan, mungkin dah rezeki anak, dengan satu cabutan tu aku dapat hadiah teddy bear ni. Bestkan...


Wathiqahlah yang paling happy dapat hadiah besar ni...

4 ulasan:

khairul berkata...

best nya dpt present

Norgadis Labuan berkata...

Salam khairul.
Kalau dpt hadiah memang best...

Kak Imun berkata...

Salam, norgadis. Wah, besarnya patung, hampir sama besar dgn anak...:)

Norgadis Labuan berkata...

Salam Kak Imun.
Wathiqah yang lebih seronok dapat teddy bear besar tu, klu nak beli hohoho... kena fikir dulu, mahal tu...