Isnin, 18 November 2013

Aktiviti Di Ulang Tahun Perkahwinan Ke-22

Aktiviti 17 November 2013 dari pagi hingga petang.

 Waktu pagi jalan-jalan di Water Park

 Melihat pameran lukisan

Ada Labuan Art Festival 2013

Jam 11 pagi kami mula jalan-jalan cari makan, kami memilih MerryBrown untuk merayakan ulang tahun perkahwinan kami yang ke-22 tahun, nyaman rasanya ada penghawa dingin setelah dipeluk oleh terik mentari di kawasan Water Park.

Sebelah petang aku menghadiri program Santai Puisi PERWILA di Labuan Walk

8 ulasan:

Wahidah Cy Abdullah berkata...

nyaman paliatanku kek atu.... heheheh anyway selamat menyambut ulangtahun perkahwinanmu geng... inda sadar ah... 22 tahun sudah....

Norgadis Labuan berkata...

@Wahiday Cy Abdullah

Nyaman banar kek atu fren, maklumlah kek coklat hehehe... Apa pun terima kasih fren, 22 tahun perkahwinan ni, anak-anak pun sudah bebasaran, diri ani... (mun paham bisai)

N Athirah Al-Labuani (Siti Puteri Rawija) berkata...

Macam Wathiqah pula ulang tahun. Hahaha...

Norgadis Labuan berkata...

@N Athirah Al-Labuani (Siti Puteri Rawija)

Hahaha.... anak2 kena kasi mahkota tapi Nurcahaya Atikah tak mau pakai, nampaklah mcm birthday party Wathiqah jadinya hehehe...

Haji Jawawi Hjr berkata...

Selamat berulang tahun, semoga berbahagia di dunia dan akhirat. Amin.

Linda Roslee berkata...

Hapy annivrsry

Norgadis Labuan berkata...

@Haji Jawawi Hjr
Aamiin. Terima kasih Tuan Haji, moga kita diberkati selalu.

@Linda Roslee
Thanks Linda

thomas berkata...

Happy Anniversary!